Veelgestelde vragen

Hieronder antwoorden wij op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Over de cursus

Welke rollen worden in deze cursus besproken?

In deze cursus komen de rollen praktijkbegeleider, -beoordelaar en praktijkexaminator aan bod.

Waarom de cursus Rollen in de BPV?

Het ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland vinden het belangrijk dat jij weet aan welke voorwaarden je moet voldoen en dat je op de hoogte bent van de recente wijzigingen in regels, procedures en formulieren. En is het belangrijk dat je jouw objectiviteit en onafhankelijkheid blijft trainen.

Ik heb een vraag of opmerking over de inhoud van de cursus.

Allereerst fijn dat je je verdiept hebt in de cursus Rollen in de BPV. We horen graag wat je ervan vindt of wat er in jouw ogen anders of beter kan. Laat het ons weten via: helpdesk@sensleren.nl

Technisch

Hoe maak ik een account aan?

Je kunt zelf een account aanmaken. Door op de knop ‘Ga aan de slag‘ te klikken wordt je gevraagd om het wachtwoord in te tikken. Dit wachtwoord heb je gekregen via de coördinator/contactpersoon van het ROCvA-ROCvF.

Na het klikken op de knop ‘Maak een account aan‘ wordt je doorgestuurd naar een andere website. Op deze pagina staat precies uitgelegd hoe je een nieuw account kunt aanmaken. Volg deze stappen en je kunt daarna aan de slag met de cursus.

Het lukt me niet om in te loggen.

Op bpvscholing.nl : De pagina ‘Registreer‘ is beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord heb je ontvangen van de coördinator/contactpersoon van het ROCvA-ROCvF.

Geen wachtwoord ontvangen? Neem dan eerst contact op met je contactpersoon.

Op cursus.rocva-rocvf.nl : Voor het volgen van de cursus ‘Rollen in de BPV’ heb je een persoonlijk account nodig. Je kunt dit account zelf aanmaken (zie uitleg hierboven). Met je persoonlijke account kun je inloggen en zo toegang krijgen tot de cursus. Bewaar deze gegevens goed en veilig.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt.

Voor deze website, bpvscholing.nl, ontvang je een wachtwoord van je contactpersoon van het ROCvA-ROCvF.

loginVoor cursus.rocva-rocvf.nl kun je zelf een wachtwoord kiezen. Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Geen probleem, je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link ‘Ben je jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten‘ te klikken. Vul vervolgens je mailadres in en je ontvangt direct in je mailbox een link voor een wachtwoord reset. Kies een nieuw wachtwoord en bewaar deze goed.

Hoe kan ik de e-learning cursus het beste bekijken?

De e-learning cursus werkt op alle moderne apparaten zoals desktop computers, tablets (iPad) en zelfs smartphones. Wij raden aan om de cursus op een computer of tablet te bekijken. Dit geeft je de beste gebruikerservaring.

Verder is het belangrijk dat je over een stabiele internetverbinding beschikt en dat je internetbrowser (bij voorkeur Chrome, Firefox of Safari) is bijgewerkt naar de laatste versie. Dit voorkomt in de meeste gevallen veel voorkomende problemen zoals bijvoorbeeld het niet kunnen afspelen van video’s.

help1Voor meer uitleg over het gebruik van de e-learning cursus kun je kijken in de help functie in de cursus zelf.

Oeps...

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Dat is vervelend. We willen je echter graag helpen met je vraag. Je kunt ons bereiken via: helpdesk@sensleren.nl